• Prenájom
  • 21.02.2024

rkDOM | Prenájom veľkometrážneho 3-izbového bytu v širšom centre Žiliny

Staré mesto Žilina

750€/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestranný 3-izbový byt v širšom centre Žiliny, ktorý svojou polohou a vybavením predstavuje ideálne bývanie pre tých, ktorí hľadajú komfort a pohodlie. Byt sa nachádza na 2. poschodí polyfunkčnej budovy a má rozlohu 125 m2. Samotná budova nedisponuje výťahom a vstup do bytu je zabezpečený vonkajším schodiskom. Jeho súčasťou je vstupná chodba, ktorá vás privíta samostatnou kúpeľňou vybavenou vaňou a sprchovým kútom, samostatným WC a praktickým skladom. Srdcom bytu je priestranná obývacia izba s loggiou prepojená s modernou kuchyňou, ktorá je vybavená všetkým potrebným vrátane špajze pre dodatočné úložné priestory. Byt disponuje aj dvoma nepriechodnými izbami, ktoré poskytujú dostatok súkromia. Ponúkame ho čiastočne zariadený, pričom aktuálne zariadenie je možné vidieť na priložených fotografiách.

Cena mesačného nájmu je stanovená na 750 EUR, pričom k cene bude pripočítaná len spotreba elektriny. Od nového nájomníka očakávame minimálnu dobu nájmu 12 mesiacov a depozit vo výške dvoch mesačných nájmov. Pre váš komfort je zabezpečené bezplatné parkovanie priamo pred budovou.

V prípade záujmu o tento exkluzívny byt alebo ak máte ďalšie otázky, neváhajte kontaktovať makléra Karola Klacka na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailu na adrese karol.klacko@rkdom.sk. Radi vám poskytneme všetky potrebné informácie alebo zorganizujeme obhliadku tohto jedinečného bytu.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

125 m2

Počet izieb

3

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke